Programació especial de Catalunya Ràdio per la cobertura de la sentència del Procés

Al llarg de tot el dia, Catalunya Ràdio emetrà una programació especial per informar dels detalls de la sentència i de les reaccions i mobilitzacions que es puguin produir.

Aquest dilluns, el tribunal del Suprem ha fet pública la condemna per sedició als líders independentistes empresonats. Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran en antena conjunta bona part de la jornada per seguir en directe totes les reaccions i mobilitzacions que s'hi vagin produint. 

Avui, doncs, no s'emetrà la programació habitual dels dilluns: el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)" i els programes "Popap", "APM?", "Estat de Gràcia" i "Tot costa".  

Fins a les 14.00,  "El matí de Catalunya Ràdio", conduït per Mònica Terribas, seguirà l'actualitat amb connexions als diversos punts d'interès informatiu.

De les 14.00 a les 19.00 es farà una edició especial del "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner. A continuació, prendrà el relleu un "Catalunya nit" especial, fins a les 23.00, amb Kílian Sebrià i Laura Rosel

Cobertura digital al minut

TV3 i Catalunya Ràdio faran també una àmplia cobertura de la sentència des dels seus mitjans digitals, tant al web com a les diverses apps per a mòbils i a les xarxes socials. A banda de seguir en directe la programació especial, el portal de notícies 324.cat està oferint un seguiment detallat de la jornada al minut.

 

catradio.cat

 

 

Anar al contingut