"Love me not"
"Love me not"

"Love me not", amb la participació de TV3, al Festival Temporada Alta

Demà, dimarts, 15 d'octubre, a les 20.00, la pel·lícula "Love me not", amb participació de TV3, es projectarà al Festival Temporada Alta, de Girona.

TV3 estarà present al Festival Temporada Alta de Girona amb la seva participació al film "Love me not", un llargmetratge dirigit i produït per Lluís Miñarro, protagonitzat per Francesc Orella, Lola Dueñas i Ingrid García-Jonsson. El festival projectarà la pel·lícula "Love me not" demà, 15 d'octubre, a les 20.00, a la sala Truffaut, del Cinema Albéniz de Girona.

El Temporada Alta és un festival d'arts escèniques que se celebra principalment a les ciutats de Girona i Salt, cada any, entre els mesos d'octubre i desembre. Un punt de trobada entre l'escena catalana i la internacional, un espai d'exhibició de propostes escèniques i una plataforma de suport a la creació i la producció d'espectacles, un impulsor de les xarxes d'intercanvi professionals. El Festival s'ha anat consolidant com un dels esdeveniments de referència en el panorama nacional i internacional, i s'ha guanyat un lloc al mapa dels millors festivals europeus.

Els grans noms de l'escena internacional comparteixen escenari amb el talent nacional i les propostes emergents. Any rere any, el Festival ofereix una programació àmplia i variada, una mostra de les tendències del moment, que té com a objectiu atreure i convèncer tot tipus de ciutadans, amb gustos i interessos diversos.

Aquest any, el Temporada Alta, que celebra la seva 28ena. Edició, va començar el 6 d'agost i s'acabarà el 18 de desembre.

Sinopsi

"Love me not" transcorre en dos períodes, l'any 2006 i l'actualitat. L'acció passa en un descampat. Un lloc desèrtic d'un exèrcit estranger del qual la nacionalitat no és gaire important. Com en tot destacament militar hi ha barracons, algun jeep, una carpa, dutxes a l'aire lliure i molta calor. Es mostra un lloc inhòspit on hi ha empresonat l'enemic. Un presoner molt especial que s'hi manté confinat. D'entrada, no se sap qui és, ni què fa. Pertany a una altra ètnia i cultura. Es pot pensar que és un terrorista, o fins i tot un profeta. La pel·lícula està en el terreny de l'ambivalència, en què esclatarà la lluita per la raó, la seducció, l'erotisme i la violència. Aquesta és la metàfora per arribar al nus de la qüestió: la repressió genera monstres. El racó fosc de la natura humana s'ha de saber domar.

 

"Love me not" és una coproducció amb l'empresa mexicana Piano Producciones, coneguda pels seus èxits recents i premis a Sundance (Tiempo Compartido) i Canes (Un Couteau dans le Coeur, Secció Oficial) aquest mateix any.

Fitxa tècnica

Guió: Lluís Miñarro , Sergi Belbel
Director: Lluís Miñarro
Direcció de fotografia: Santiago Racaj
Actors principals: Ingrid García-Jonsson, Francesc Orella, Lola Dueñas, Oliver Laxe, Luis Alberti, Fausto Alzati, Hugo Catalán, Lu Colomina i Gabriel Ventura
Productor: Lluís Miñarro, Julio Chavezmontes
Productora executiva: Ingrid Fernández de Castro
Muntatge: Núria Esquerra, Gemma Cabello
Direcció de càsting: Rocío Belmont, Consol Tura
Direcció de producció: Angélica Ramírez
Disseny de so: Alejandro Castillo
So directe: Al Rey, Amanda Villavieja
Direcció artística: Claudio Castelli, Sebastian Vogler
Ajudant de direcció: Sergi Ruiz
Vestuari: Brenda Gómez, Rosa Tharrats
Perruqueria i maquillatge: Adam Zoller, Beatriz Losa

tv3.cat/ficcioicinema
Anar al contingut