Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIMECRES, A LES 8.30

Lorena Roldán, portaveu de Ciutadans, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dimecres, 9 d'octubre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Lorena Roldán, cap de l'oposició i portaveu del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament i portaveu del partit.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia

A les 9.05, la tertúlia, amb Simona Levi, activista i membre d'Xnet; Xavier Vendrell, empresari; Jordi Muñoz, professor de Ciència Política i Dret Públic de la UB; Sara Gonzàlez, periodista de política del Nació Digital, i José María Fuster-Fabra, advocat.

 

Entrevista a l'escriptor Gustau Muñoz, amb motiu de la Diada del País Valencià

A les 10.30, "El racó de pensar", amb David Fernàndez, que dedicarà la secció a la Diada del País Valencià amb entrevista inclosa a Gustau Muñoz, economista de formació, agitador cultural i escriptor.

A les 10.50, entrevista al músic valencià de Xàtiva Feliu Ventura, que presenta el seu nou disc "Convocatòria".

 

Entrevistes a Halldor Mar, presentador de "Katalonski", i Leticia Dolera, directora i actriu de la sèrie "La vida perfecta"

A les 11.05, "Mediats i serioses", amb Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez, Víctor Sala i Santi Villas. La secció inclou les entrevistes a Halldor Mar, presentador del programa "Katalonski", de TV3, per via telefònica, i a Leticia Dolera, directora i actriu de "La vida perfecta" i a les actrius de la sèrie Celia Freijeiro i Aixa Villagrán, amb connexió des de Madrid.

 

En Peyu, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà com a concursants el còmic Peyu, que estrena avui la secció "Les notes d'en Peyu i en Jair" al programa "APM?" de Catalunya Ràdio, i l'oient Elionor Cornudella.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut