Elisabet Pedrosa.
Elisabet Pedrosa.

L'entrenador del Manchester City Pep Guardiola, a "L'ofici d'educar"

El programa "L'ofici d'educar", amb Elisabet Pedrosa, parla demà, 4 de juny, amb l'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, de la infància, de valors, d'esport, d'educació i dels fills, després de guanyar Premier League, FA Cup, Community Shield i Carabao Cup.

El dimarts 4 de juny, el programa "L'ofici d'educar", amb Elisabet Pedrosa, a partir de les 19.00 al dial digital +CatRàdio i a les 3.00 a Catalunya Ràdio, parla amb l'entrenador del Manchester City Pep Guardiola de la infància, de valors, d'esport, d'educació i dels fills, després de guanyar tots els trofeus anglesos en joc en una temporada –Premier League, FA Cup, Community Shield i Carabao Cup-, fita mai aconseguida abans per cap equip a Anglaterra. 

"L'educació és el que ens portarà a salvar-nos; no és ser més intel·ligent o tenir més carreres, sinó un concepte d'urbanitat, de defensar i condemnar les injustícies, una feina que no té mai fi i el que podem fer amb els fills és dir-los què és correcte i què no", afirma Guardiola a "L'ofici d'educar".

El psicòleg esportiu Pep Marí, autor de llibres com "Aprender de los campiones" o "Liderar equipos comprometidos", entre altres, comentarà quins són els valors que encarna Pep Guardiola.

El periodista esportiu Ricard Torquemada, director i analista tècnic de "LaTdT", l'espai de Catalunya Ràdio on es retransmeten tots els partits oficials que disputa el Futbol Club Barcelona, farà un retrat de Guardiola, i el cantant i guitarrista barceloní José Luis Santiso tancarà el programa amb les músiques motivadores i que emocionen l'entrenador.

 

Una aposta per la innovació educativa

"L'ofici d'educar", nascut l'estiu del 2014, és un programa de divulgació, d'educació i de valors fet des de l'entreteniment, que comparteix experiències i convida a aprendre amb un to desenfadat, amb diversió i des del rigor. En l'actual moment educatiu, il·lusionant i transformador, el programa dona veu, amb vocació de servei públic, als diferents col·lectius implicats: mestres, pediatres, psicòlegs, professors universitaris, educadors, famílies i terapeutes. Un espai transversal i intergeneracional dirigit a pares, fills i avis, amb un programa setmanal monogràfic que gira sempre al voltant de la criança o l'educació dins i fora de l'escola: l'educació emocional, la innovació educativa -educar per projectes, aprendre fent, noves tecnologies-; la relació saludable amb la tecnologia; l'educació sexual; el valor imprescindible del joc; les tècniques de relaxació i per treballar la interioritat amb infants; com es pot cultivar les arts, les ciències i les humanitats; els fenòmens com la segregació, els trastorns alimentaris o els problemes mentals en nens i joves; pautes per orientar-los a la vida, i entrevistes a referents del món educatiu, entre altres temàtiques.

"L'ofici d'educar" s'emet a +CatRàdio els dimarts, a partir de les 19.00, i a Catalunya Ràdio els dimarts a les 3.00 i els dies festius intersetmanals, a les 8.00.

 

catradio/oficieducar

facebook/oficieducar

spotify/oficieducar

Anar al contingut