Els pares de Roger Pera
Els pares de Roger Pera
Demà, a les 22.40

La família Pera en l'estrena d'"Els meus pares"

Dijous, 3 d'octubre, a les 22.40, TV3 estrena la segona temporada d'"Els meus pares", presentat per Gemma Nierga i dirigit per Xavier Brichs. A partir de demà, doncs, Nierga tornarà a plantejar als famosos catalans la pregunta "Com són els teus pares". En aquesta estrena el protagonista serà l'actor Roger Pera, fill de Joan Pera i Meritxell Itxart.

En aquest primer capítol d'"Els meus pares", Gemma Nierga parlarà amb Joan Pera, un dels actors catalans més populars. La Meri, però, la seva dona, és la gran desconeguda d'aquesta família, i en aquest capítol, l'espectador descobrirà que és tot un personatge.

Gemma Nierga conversarà amb un Joan Pera seriós, que parla molt sincerament de com entén la paternitat. També coneixerà tots els germans del Roger: l'Ivan, el Boi, el Lau, el Biel i el Blai. I descobrirà com s'ho feia la Meri per lluitar amb tota aquesta colla d'homes a casa.

Roger Pera va començar a fer d'actor quan només tenia 11 anys. Amb ell, el programa parlarà de la fama, de l'autoexigència, dels problemes que ha tingut amb les drogues i de l'ajuda que ha rebut dels seus pares.

Al final del programa Gemma Nierga gaudirà d'un dinar amb tota la família Pera, però, no es podrà escapar de la juguesca que aquesta gran família li ha preparat.

El programa

Amb el mateix format que la temporada anterior, Gemma Nierga visita el fill i els pares per separat, amb els quals comença un viatge a la infància que s'acompanya de fotografies, històries i records familiars. Cada capítol es tanca amb un àpat en què pares i fills riuen plegats de les anècdotes familiars que s'han descobert en cada episodi.

Amb "El meus pares", l'aposta dels dijous, després del "Polònia", la periodista Gemma Nierga es proposa, de nou, conèixer els progenitors, molt sovint anònims, de persones molt populars i reconegudes en diferents àmbits. Músics, esportistes, comunicadors, actors... presentaran els seus pares per descobrir la influència que han tingut en la seva vida personal i professional.

tv3.cat/elsmeuspares

Anar al contingut