Dijous, a les 21.55

La CUP, a ritme de Rosalía, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, un nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". La CUP es presenta per primera vegada a les eleccions generals. Eulàlia Reguant (Judit Martín) explicarà, parodiant Rosalía, que no ha nascut per ser milionària... però sí per dur la contrària.

A més, el programa, amb la cançó "Aniversari", del grup Manel, recordarà que fa dos anys de l'1 d'octubre.

I aprofitant aquest aniversari de l'1 d'octubre, una empresa catalana nova se suma a la moda de posar noms catalans als cotxes i llança al mercat un model nou: el Procés.

Quim Torra (Ivan Labanda), després de ser acusat de perill públic i de liderar una banda terrorista, es convertirà en el nou dolent de la pel·lícula nova de James Bond (Albert Mèlich).

A més, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Josep Borrell (Queco Novell) explicaran com es cultiva un bon 155 per a Catalunya.

Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) i Lorena Roldán (Judit Martín) aniran a l'únic programa d'Antena 3 que els queda per visitar: "La ruleta de la fortuna". Seran capaços de resoldre els panells que els proposen?

El guia cultural del "Polònia" (Cesc Casanovas) farà una visita pel museu dels "Diumenges sense eleccions" i recordarà tradicions dominicals que s'han perdut al llarg d'aquests anys de voràgine electoral.

I l'alcalde de Madrid, José Luís Martínez-Almeida (Albert Mèlich), seguirà mirant d'explicar per què és més important salvar la catedral de Notre-Dame que l'Amazònia.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut