La Champions femenina de futbol, en directe, a 3Cat

3Cat i DAZN, la plataforma global líder de streaming de l'esport, han arribat a un acord per a la transmissió d'un màxim de 10 partits de la UEFA Women's Champions League del Futbol Club Barcelona, actual campió de la competició

A més de poder veure'ls a DAZN, que en disposa els drets d'emissió de tots els partits de la competició en exclusiva per a tot el món, a 3Cat es podran veure en directe tres partits de la fase de grups, els dos partits de quarts de final, els quatre partits de semifinals i la gran final, sempre que el Barça femení la disputi.

Fins ara, en aquesta Champions, el Barça ha refermat la seva candidatura al títol amb dues victòries convincents. Es va estrenar amb una maneta de gols contra el Benfica, al Johan Cruyff, i en la segona jornada, contra l'Eintracht de Frankfurt, va haver de sobreposar-se a un gol en contra per endur-se els tres punts del Deutsche Bank Park. La final del torneig serà a San Mamés, a Bilbao, dissabte 25 de maig.

La primera transmissió serà per TV3 i 3Cat el proper dimecres, 13 de desembre, a les 18.45, amb el partit entre el Rosengard i el FC Barcelona. La transmissió, que començarà a les 18.30, anirà càrrec de Danae Boronat, Mireia Vera i Laura Brugués.

esport3.cat

Anar al contingut