Diumenge, a les 22.40

"Katalonski" viatjarà a Pequín, on viurà el Cap d'Any xinès

Diumenge, a les 22.40, TV3 estrena la segona temporada de "Katalonski", una producció de TV3 amb la col·laboració de Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència

Halldor Mar, el ja conegut músic islandès resident a Barcelona, torna a viatjar pel món, amb la seva simpatia i la seva guitarra, per trobar-se amb gent que no és catalana, però que ha après el català i, aquesta decisió, els ha canviat la vida.

Pequín

Halldor viatjarà a la Xina, a Pequín, per trobar els katalonskis més exòtics. Hi anirà en plena celebració del Cap d'Any. Shuangqing Li el portarà a la famosa Festa dels Fanalets, i també li ensenyarà a ballar street dance. Visitarà la ciutat amb el millor guia, David Salamanca, un noi de Madrid apassionat per la Xina, que li ensenyarà la Ciutat Prohibida i com es menja el famós ànec rostit. Amb Wang Qiqi cantarà a la gran muralla i, amb Jian Sun, acabarà ballant salsa.

tv3.cat/katalonski

facebook.com/KatalonskiTV3/

twitter.com/KatalonskiTV3

Anar al contingut