Joan Laporta confirma a Catalunya Ràdio que Bojan continuarà al Barça

El president del FC Barcelona ha assegurat que avui mateix ja es tancaran alguns temes esportius de la temporada que ve.

El president del Barça, Joan Laporta, ha confirmat al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que Bojan es quedarà amb tota seguretat al club i que amb Touré Yayá han d'asseure's a parlar-ne: "El que és claríssim és que Bojan continua. Això ho tinc entès així. I amb Touré sé que s'hi ha de parlar. Sempre ha manifestat, primer, que es troba molt a gust al Barça i que, a més a més, és una peça clau i ell ho sap –encara que a vegades potser voldria tenir més participació, sembla, no?– i això ho hem de parlar amb els tècnics i ja ho veurem. Que el volem? Segur!".

Laporta ha anunciat que precisament avui es reunirà amb Pep Guardiola i Txiki Begiristain per tancar alguns temes esportius de la temporada que ve: "Avui quedaran enllestides algunes decisions que són necessàries per al –jo diria– futur de l'entitat quan al tema esportiu. I precisament per aquest motiu, doncs, ens asseurem i parlarem, i en Txiki ens comunicarà tot el que pensen els tècnics de cara a la temporada vinent". I sobre els possibles fitxatges de Cesc i Villa, Laporta ha assegurat que no ho sap perquè encara no s'ha reunit.

El president del Barça també ha reiterat la necessitat de perpetuar el model de club que els ha portat fins aquí, i ha dit que, ara mateix, són a la meitat del recorregut: "Aquest model és el que ens ha portat a viure els millors moments de la nostra història i a ser reconeguts com el millor club del món. Entenc que estem a meitat de recorregut i per mi és el millor model, en aquests moments, pel Barça".

El president blaugrana ha reconegut que ha estat la lliga més competida de la història: "L'hem guanyada contra un gran rival perquè també ha fet molts punts, però l'hem guanyada merescudament, i per això el Barça és el campió. Hauria estat més que una lliga si s'hagués guanyat més d'un títol. I en aquest sentit és una lliga molt important. Particularment, enguany, el títol més important que teníem era la Lliga, i l'hem guanyada".

Joan Laporta també ha afirmat que aquesta temporada Pep Guardiola ha aconseguit el repte més difícil, que era mantenir el nivell, després d'haver-ho guanyat tot: "El repte de tots nosaltres, de tot el club, era fer tot allò possible perquè es mantingués el nivell, i en Pep ho ha aconseguit. Ha aconseguit mantenir el nivell, mantenir el grup humà que hi ha, que és una de les claus de l'èxit. I per tant, això és el que és difícil".
El president també ha assegurat que ha estat un "privilegi" ser durant set anys a la presidència del Barça.

catradio.cat/mati

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut