Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIVENDRES, A LES 10.30

Fotosíntesi artificial contra la crisi climàtica, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Divendres, 4 d'octubre, a les 10.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, dedicarà la secció "I visca la terra" a la fotosíntesi artificial, una de les iniciatives per mitigar la crisi climàtica rebaixant les emissions més contaminants. En parlaran Elisabet Romero, doctora en Química i investigadora a l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) de Tarragona, i Julio Lloret-Fillol, doctor en Química i professor d'investigació d'ICREA (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats) i de l'ICIQ. El bloc de sostenibilitat es completa amb la secció "Us fem cas", amb Montse Barcon, dedicada a l'aplicació per a mòbils Too Good To Go, que permet comprar el menjar que sobra en els establiments, amb motiu de la Setmana contra el Malbaratament Alimentari.

 

Tertúlia de periodistes

Abans, a les 9.05, la tertúlia de periodistes, amb Esther Vera, directora de l'Ara; Albert Sáez, columnista d'El Periódico; Ricard Lahoz, director de Fet a Tarragona; Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País; Álex Sàlmon, i Xavi Milian, escriptor, historiador i periodista activista, que presenta el llibre "El poder del poble" (Sembra Llibres, 2019).

A les 11.05, "Temps a la carta", amb Tomàs Molina, i a les 11.20, "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

 

Entrevista al grup Manel

A les 11.30, "Deixa que soni", amb Miqui Puig i Blai Marsé. La secció inclou l'entrevista al grup musical Manel, que presenten el seu nou disc, "Per la bona gent". A continuació, Roger Escapa avançarà continguts d'"El suplement" del cap de setmana. 

 

L'actor Artur Busquets i el guionista Modgi, concursants de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà com a concursants l'actor Artur Busquets i el guionista i còmic Magí Garcia Vidal, "Modgi".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut