Els moments immemorables d'"Eufòria"
Els moments immemorables d'"Eufòria"
Divendres, a les 22.05

"Eufòria" acomiada la temporada recordant les millors actuacions

Divendres, a les 22.05, TV3 emetrà un especial d'"Eufòria", el gran esdeveniment televisiu musical presentat per Marta Torné i Miki Núñez, en què els espectadors podran reviure els moments més emotius i màgics de totes les gales d'aquesta primera temporada

Tretze gales donen per a moltes actuacions i molts records inesborrables. Hi ha hagut èpica, sorpreses, llàgrimes, ball, molta força vocal i grans posades en escena. I aquests seran els ingredients que constituiran l'especial "La millor eufòria", que serà el darrer programa que s'emetrà de l'exitosa primera edició del concurs. Els espectadors hi podran redescobrir els millors números musicals dels 16 eufòrics que han passat per l'escenari del programa. 

En l'especial d'aquest divendres s'emetrà un recull dels temes que han sigut favorits del jurat, una repàs de les millors coreografies de la temporada, un record de les posades en escena més sorprenents, els moments que han provocat més llàgrimes i emoció, els números que han fet pujar de valent la temperatura de plató, un recopilatori dels grans clàssics de la cançó catalana que han viscut una segona joventut a l'escenari del programa i, per acabar, un repàs de tot el que es va viure a la gran final. "La millor eufòria" per tancar una temporada per al record.  

Audiències 

"La final d'"Eufòria", en què la Mariona es va proclamar vencedora, va batre tots els rècords d'audiència televisiva, digital i de participació. I TV3 va fer el millor dia de la temporada amb un 20,6%.La gala final va ser la més vista de totes amb 473.000 espectadors i una quota del 29,7%.A més, va liderar en tots els targets: nens (45,7%), joves (32,7%), persones de 25 a 44 anys (24,6%), de 45 a 64 (25,2%) i de 65 i més (30,6%). 

Pel que fa a les audiències digitals, fins ara 711.000 usuaris han vist el programa en directe o a la carta als mitjans digitals de la CCMA. La gala final ha estat la que ha tingut més audiència en directe, amb gairebé 30.800 usuaris únics. Es van registrar 306.213 vots dels espectadors. Ha estat de llarg la gala amb més vots: 167.657 a la primera ronda i 138.556 a la segona ronda. 

Cada setmana que hi ha hagut gala al voltant de 86.250 usuaris únics han vist els continguts del programa, en directe o a la carta, als mitjans digitals de la CCMA. 

Des de l'inici del programa s'han fet més de 15 milions de reproduccions de vídeo: 3,8 milions a la plataforma pròpia de la CCMA (web, aplicació mòbil i TV connectada) i 11,3 milions a plataformes externes (Instagram, TiktTok, Twitch i YoutTube).  

Fins ara s'han publicat prop de 130.800 missatges a Twitter sobre el programa.  

tv3/euforia/ 
instagram/euforiatv3/  

 

Anar al contingut