El Super3 ofereix aventures i fantasia en un altre cap de setmana ple de pel·lícules

Demà divendres comença, al canal Super3, un cap de setmana més en què el cinema ocuparà un lloc destacat a la programació. El primer film que es podrà veure serà "La llegenda dels guardians. Les òlibes de Ga'Hoole", divendres, a les 20.25. L'endemà dissabte, a les 9.00, s'emetrà la pel·lícula "Robby, Toby i el viatge fantàstic". A la tarda, a les 18.20, arribarà "Tom i Jerry: Operació d'espionatge" i seguidament, a les 20.25, ho farà el film "Les aventures de Rocky Bullwinkle".

La llegenda dels guardians. Les òlibes de Ga'Hoole (divendres, a les 20.25; diumenge, a les 18.05)

Aquesta és la història de la Soren, una òliba jove que haurà de lluitar heroicament per salvar el seu poble de les forces del Mal. Soren viu en el bosc Tyto, on sempre ha regnat la pau entre les òlibes. A partir d'ara, però, haurà d'emprendre un llarg i perillós viatge per buscar el Gran Arbre Ga'Hoole. Quan el troba, ell i els seus companys hauran de sotmetre's a diferents proves i desafiaments inimaginables. Tot l'esforç, però, tindrà la seva recompensa.

Robby, Toby i el viatge fantàstic (dissabte, a les 9.00; diumenge, a les 15.40)

Aquesta és la història d'en Toby, l'inventor d'onze anys més creatiu que algú pot imaginar. Un dia, el petit robot Robby entra a la seva vida, i necessitarà de la seva ajuda per retrobar-se amb els seus pares, als que no troba des que la seva nau espacial va patir un accident. En Toby decideix oferir-li el seu ajut i tots dos es fan amics inseparables. Treballant en equip construeixen un vehicle que pot volar, surar i, fins i tot, circular per les carreteres: una fantàstica nau espacial dissenyada per ajudar-los en la cerca dels pares d'en Robby. Mentrestant, el malvat senyor Josh i els seus agents sense escrúpols els van trepitjant els talons perquè volen utilitzar en Robby i la seva nau espacial per als seus plans perversos. Però no han de subestimar el poder d'aquests grans amics.

Tom i Jerry: Operació d'espionatge (dissabte, a les 18.20)

Aquesta és la història d'en Tom i en Jerry, dos amics que surten a passar un dia tranquil de platja. Inesperadament, però, es veuen implicats en una estranya persecució en què ajudaran dos nois, en Jonny i en Hadji. La situació encara es complicarà més quan el pare d'en Jonny, un famós científic, és segrestat. En Tom i en Jerry s'uniran a l'equip d'en Jonny per mirar de rescatar el seu pare i recuperar un valuós invent que, en males mans, podria suposar un gran perill per a la humanitat.

Les aventures de Rocky i Bullwinkle (dissabte, a les 20.25; diumenge, a les 9.00)

Aquesta és la història de l'esquirol Rocky i l'ant Bullwinkle. Les dues criatures han estat vivint durant uns anys dels diners que els donaven les successives reestrenes del seu famós programa de dibuixos animats. Però ara la cosa es complica quan els arxienemics d'en Rocky i en Bullwinkle, en Boris i la Natasha, i el seu líder temerari, volen fer el salt al món real per conquerir-lo. D'aquesta manera, l'esquirol i l'ant hauran d'aturar el perillós trio abans que aquests aconsegueixin sembrar el caos per tot arreu.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut