El resum dels millors moments de la setmana, a "TV3xUnTub"

Demà, dissabte, a les 13.15, s'emetrà un altre capítol de "TV3xUnTub", que ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Aquesta setmana, l'actriu de "Benvinguts a la família" Melani Olivares parla de la seva feina a la sèrie i de com se sent fent el paper de l'Àngela.

Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un divertit recull d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria d'haver perdut. I, si ho ha fet, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" oferirà, en un programa de 25 minuts, tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.

I per si no fos prou, a cada programa una cara reconeguda de la cadena gravarà una "story". Així l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele. Aquesta setmana, Melani Olivares, actriu de "Benvinguts a la família", parla de la seva feina a la sèrie i de com se sent fent el paper de l'Àngela. També confessa les seves intimitats tecnològiques i quina relació té amb el mòbil.

tv3.cat/tv3xuntub

Sant Joan Despí, 1 de març del 2019

Anar al contingut