"Trenquin tòpics"
"Trenquin tòpics"
DIMECRES, A LES 22.35

El Queco Novell més viatger, a "Trenquin tòpics"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà un nou capítol de "Trenquin tòpics", un programa que vol desmuntar els tòpics catalans. En aquesta entrega, Queco Novell visitarà els tres extrems de Catalunya.

Els tòpics són més tòpics als territoris de frontera, on es barreja més gent. Per això, "Trenquin tòpics" ha enviat Queco Novell als tres extrems de Catalunya: a l'Ebre el rebrà l'oracle supremacista Valero Sanmartí, coneixerà l'Empordà real amb Jair Domínguez i l'Adrià Pujol intentarà desmuntar els tòpics de Lleida al concurs de cassoles de tros de Juneda.

"Trenquin tòpics"

"Trenquin tòpics" comprova o desmenteix els tòpics catalans. Queco Novell fa un treball de camp en què va provocant les situacions en què es produeix el tòpic o les observa com un espectador més.

En el programa, Queco farà pujar gent a un Ferrari per saber quina relació tenim amb el luxe i els diners, organitzarà un concurs de seducció per comparar els catalans amb els argentins o els italians, i farà de copilot de Laia Sanz per comprovar si ens desperta gaire rauxa la conducció. Parlarà de la nostra tradició pactista amb John Carlin, anirà a prendre tapes a Madrid amb Carles Torras, conversarà amb Roger Mas sobre per què som tan avorrits i analitzarà els nous renecs catalans amb el grup de trap P.A.W.N. Gang.

 

tv3.cat/trenquintopics

twitter.com/topicstv3

instagram.com/topicstv3

Anar al contingut