Demà, a les 22.30

El primer viatge espacial, a l'últim "Nau espacial La Terra"

Demà, dimecres 6 de març, a les 22.30, el canal 33 emetrà l'últim capítol, el cinquè, de "Nau espacial La Terra", la sèrie de cinc episodis de 40 minuts que, d'una manera científica i poètica alhora, ha tractat diferents aspectes dels 50 anys que fa que la comunitat científica estudia l'impacte de l'activitat humana al planeta. L'episodi de dimecres, "El personal de vol", parlarà del primer viatge espacial, ara fa mig segle.

Els avenços científics que va desencadenar el primer viatge espacial, ara fa 50 anys, han demostrat sens dubte que la humanitat té influència en el medi ambient. És per això que cal que evolucioni i treballi plegada per canviar el rumb de la nau. En aquest últim episodi es posarà de manifest la necessitat que tots els humans prenguin consciència que la situació no es revertirà si no hi ha un gir en l'escala de valors a nivell global.

Amb una mirada diferent, "Nau espacial La Terra" ha explicat, cada dimecres, les conclusions dels experts i la coresponsabilitat de l'home alhora de governar l'única nau de l'Univers on se sap que hi ha vida.

Anar al contingut