Damià Aguilar
Diumenge, a les 18.00

El Mundial de MotoGP, a Catalunya Ràdio

Diumenge, 10 de març, torna "Univers MotoGP" amb Damià Aguilar. Per sisena temporada, cada diumenge de Gran Premi, dins del "Tot gira" es farà la transmissió de la cursa de la categoria reina. El mundial comença a Qatar diumenge, a les 18.00. A més, aquest any TV3 emetrà dues curses en directe, Argentina i València, i farà amplis resums de cada jornada durant tot el campionat

Catalunya Ràdio comença la 32a temporada del Mundial de MotoGP i és la sisena en què es fa la transmissió en directe de totes les curses de la categoria reina; i es manté com a única emissora de ràdio a nivell mundial que fa les transmissions des dels circuits. A partir del 10 de març, Catalunya Ràdio seguirà, una temporada més, apostant per aquesta modalitat que dona tants èxits a l'esport català. Es podrà seguir novament, en directe, cada diumenge de Gran Premi, la cursa de la categoria reina dins de l'espai "UniversMotoGP" del programa "Tot gira" per sisena temporada. El seguiment des dels circuits serà de Damià Aguilar.

També es pot consultar el blog d'Univers MotoGP (https://blogs.ccma.cat/motogp), que ofereix sempre una visió complementària d'aquest esport en què els catalans són una potència mundial.

Aquest any és l'any de Marc Márquez i Jorge Lorenzo al mateix equip, i l'any que TV3 s'afegeix al seguiment extens del Mundial de motociclisme, amb la transmissió de dues curses en directe (GP Argentina i GP València) i els resums extensos de cada cursa durant tot el campionat.

Gran Premi de Qatar

Diumenge, 10 de març, a les 18.00, es podrà seguir el primer gran premi de MotoGP de la temporada que es disputarà al circuit de Losail, a Qatar.

catradio/univers-moto-gp/

Anar al contingut