El debat sobre l'energia eòlica de l'"Esfera pública" guanya el Premi Periodístic EolicCat

L'espai de debat Esfera pública, de Catalunya Informació, que la delegació de Tarragona va fer sobre l'energia eòlica al maig, ha guanyat el Premi Periodístic EolicCat.

Aquest guardó, que per primera vegada ha atorgat l'Associació Eòlica de Catalunya, reconeix als treballs periodístics que han fet difusió de l'energia eòlica des d'un punt de vista ambiental, social i/o tecnològic.

El programa premiat es va emetre per Catalunya Informació a la demarcació de Tarragona el 27 de maig i es va plantejar si l'energia eòlica és una alternativa real de futur o si la seva explotació només respon a interessos econòmics de la indústria que la promou. El debat el va conduir la periodista Coia Ballesté. El premi, valorat en 2.500 euros, s'entregarà dimecres, 15 de juny, a partir de dos quarts de nou del vespre en un acte al Palauet del Passeig de Gràcia de Barcelona, en el marc de la segona edició de la Festa del Vent.

L'espai de debat Esfera Pública, que tracta en profunditat temes que afecten el territori, s'emet per Catalunya Informació en desconnexió i simultàniament a les demarcacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona des del mes d'octubre del 2009 i es fa l'últim dijous de cada mes, de vuit a nou del vespre.

catradio.cat
Anar al contingut