Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Dissabte, a les 18.00

El clàssic entre el Barça B i el Sabadell de la Segona B de futbol, a Esport3

Demà a les 18.00, Esport3 emetrà en directe des del Miniestadi el duel de la 22a jornada de la Segona Divisió B entre el Barça i el Sabadell

El matx es pot qualificar de "clàssic", donat que el filial barcelonista és l'equip català contra el qual s'ha enfrontat el Sabadell en més ocasions: de fet, el de dissabte serà el partit número 50 entre blaugranes i arlequinats.

Els locals, dirigits per Javier García Pimienta, arriben a la cita a quatre punts de la zona de play-off, després de l'ensopegada de la setmana passada al camp de l'Ejea en què, a més, el lateral Moussa Wagué va ser expulsat. Serà una nova oportunitat per veure els jugadors que han anat convocats amb el primer equip, com Chumi, Oriol Busquets o Riqui Puig.

El Sabadell va fer bona la setmana passada la dita "entrenador nou, victòria segura", en imposar-se al Conquense en el primer partit amb Kiko Ramírez a la banqueta. Els vallesans estan tres punts per sota dels blaugranes, però estan decidits a no rendir-se en la lluita per accedir a les posicions de "playoff". De moment, per suplir la baixa d'Aleix Coch, han reforçat la defensa amb el central malagueny Pajarero, fitxat de l'Alcoià.

Els comentaris del partit seran de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut