El 33 emet la gala dels Premis Enderrock 2019

Demà divendres, 1 de març, a les 23.26, el canal 33 oferirà una reemissió íntegra de la 21a gala de celebració dels Premis Enderrock 2019. A més, el "Tot es mou" de TV3 realitzarà un reportatge de la gala amb els principals protagonistes per al programa de divendres a la tarda.

L'Auditori de Girona acull avui la 21a gala de celebració dels Premis Enderrock 2019 – XXI Premis de la Música Catalana, que iCat transmetrà en directe a partir de les 19.00. Demà divendres, a les 23.26, el 33 farà una transmissió en diferit de tota la gala.

El "Tot es mou" de TV3 centrarà gran part del programa de divendres en els premis de l'edició d'enguany i realitzarà un reportatge amb entrevistes als principals protagonistes. TV3 també n'oferirà un resum, la matinada de dilluns, a les 00.55, amb els millors moments dels guardons.

La gala comptarà amb les actuacions de Joan Dausà, Companyia Elèctrica Dharma, Els Pets, Lax'n'Busto, Oques Grasses, Clara Peya, Porto Bello, Lildami + Suu, Joan Rovira i L'Últim Indi, el nou projecte de cançó, poesia i pop d'Eduard Costa (antic membre d'Els Amics de les Arts), que presentarà en directe el seu projecte personal homònim.   

iCat, en farà avui la transmissió en directe

Avui, a partir de les 19.00, iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, farà un seguiment especial dels Premis Enderrock 2019, que començarà amb la transmissió del programa "Independents", amb Josep Martín, des de l'Auditori de Girona, on parlarà amb els principals protagonistes de la gala. Després, a partir de les 21.00, es podrà seguir a iCat l'acte de lliurament dels XXI Premis de la Música Catalana, amb la transmissió que també farà Josep Martín.

tv3.cat/33

iCat.cat

Anar al contingut