"Dies de ràdio" recorda Teresa Pàmies i les seves col·laboracions amb Catalunya Ràdio

Dimarts, 8 d'octubre, l'espai "Dies de ràdio", amb Santi Carreras, recuperarà al web catradio.cat la conversa que va mantenir l'escriptora i col·laboradora de Catalunya Ràdio Teresa Pàmies amb Guillermina Motta al programa "Al cap dels anys", emesa a l'emissora el 2002.

L'espai "Dies de ràdio", amb Santi Carreras, recordarà demà, 9 d'octubre, la trajectòria personal i les col·laboracions de Teresa Pàmies a Catalunya Ràdio, amb la reemissió al web catradio.cat del programa "Al cap dels anys", una conversa de l'escriptora de Balaguer amb Guillermina Motta emesa a Catalunya Ràdio el 14 d'abril del 2002.

De les col·laboracions de Teresa Pàmies a Catalunya Ràdio, en destaca la secció "A ritme de bolero", el comentari d'actualitat que va fer al programa "Els matins", amb Josep Cuní, cada dimecres durant prop de cinc anys. Reflexions que il·lustrava sempre amb un bolero i que van donar cos a tres llibres: "Coses de la vida a ritme de bolero" (Empúries, 1993), "La vida amb cançó. Cròniques radiofòniques" (Empúries, 1998) i "3x1. El món a través de tres generacions" (Rosa dels Vents, 2003).

 

catradio.cat/diesderadio

spotify/diesderadio

 

Anar al contingut