CP Voltregà-ERG Iserlohn i CE Noia Freixenet-Reus Deportiu, doble jornada d'hoquei patins, a Esport3

Demà, a les 18.00, es podrà veure a Esport3 el partit entre el Voltregà femení i l'Iserlohn de l'anada dels quarts de final de la Lliga Europea. I diumenge a les 13.00 serà el moment del partit de l'OK Lliga entre el Noia Freixenet i el Reus Deportiu.

Esport3 ofereix aquest cap de setmana dos partits d'hoquei patins. El Voltregà femení començarà la defensa del títol de campió d'Europa rebent l'Iserlohn alemany, en l'anada dels quarts de final de la Lliga Europea, demà a les 18.00, i es podrà seguir en directe per Esport3. Les catalanes han guanyat cinc de les últimes 10 Copes d'Europa i han estat escollides, fa poc, millor equip català del 2017.

El Noia Freixenet-Reus, que es jugarà diumenge a les 13.00, serà un dels duels més destacats de la 17a jornada de l'OK Lliga i també s'emetrà en directe pel canal d'esports. Els de Sant Sadurní són quarts i s'enfronten al Reus, tercer classificat. L'equip tarragoní segueix perseguint el Liceo i el FC Barcelona per continuar aspirant al títol de Lliga.

Les transmissions seran de Joan Ferran, mentre que els comentaris seran del seleccionador català femení, Josep Maria Barberà, dissabte, i del masculí, Jordi Camps, diumenge.

esport3.cat

Anar al contingut