Quim Masferrer i Xantal Llavina.
Quim Masferrer i Xantal Llavina.
DIMARTS, A LES 23.10

Barcelona tindrà el clima de Sevilla i viurem experiències turístiques inimaginables, a "Revolució 4.0"

Dimarts, 8 d'octubre, a les 23.10, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, emet el capítol "Barcelona tindrà el clima de Sevilla i viurem experiències turístiques inimaginables", sobre com afronta el sector turístic els viatges del futur i amb l'actor Quim Masferrer com a convidat central.

Com està revolucionant la tecnologia el turisme del futur? La crisi climàtica afectarà les destinacions turístiques de més èxit? Queda algú que encara compri guies de viatge en paper? Es viatjarà virtualment des del sofà de casa? Cada vegada es comparteixen més cases a l'hora de fer turisme, es fan viatges virtuals increïbles i fins i tot es preparen viatges a l'espai.

El dimarts 8 d'octubre, a les 23.10, el convidat central de "Revolució 4.0" serà Quim Masferrer, que recordarà amb Xantal Llavina que abans de ser actor i de convertir-se en "El foraster" de TV3 va treballar a l'Hotel Melià de Girona, dedicat professionalment al turisme. Els turisme del futur l'explicaran dos grans emprenedors catalans d'aquesta modalitat de negoci: Xavi Conesa,  director de serveis de Visyon, i  Christian Rodríguez, fundador de Byhours. Per l'àgora del programa hi passaran Halldor Mar, músic i presentador del programa "Katalonski", de TV3; Àlex Marquina, expert crític; Arnau Muñoz, director general d'Airbnb a Espanya i Portugal; Albert Bosch, aventurer, emprenedor i escriptor; Dani Ramírez, meteoròleg de TV3, i José Mariano López, de Zero 2 Infinity, l'empresa que portarà turistes a l'espai, entre altres convidats.

"Revolució 4.0" és el programa d'emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio des del febrer del 2017. La versió televisiva és un debat innovador i trencador, en què es mostren històries d'una manera divulgadora i entretinguda, del millor talent emprenedor i digital del país. L'eix principal del programa és un convidat mediàtic que connecta la seva història amb una "Àgora" amb 14 experts i emprenedors.

"Revolució 4.0" s'emet a TV3 els dimarts, a les 23.10, i a Catalunya Ràdio els diumenges, de 23 a 00 h. 

 

catradio.cat/revolucio4

facebook.com/revolucio4

twitter.com/revolucio4

Anar al contingut