Aquest dissabte, la Supercursa de Sant Fruitós de Bages acollirà les Xancleta Challenge Finals

La població de Sant Fruitós de Bages serà l'escenari, aquest dissabte, d'una Supercursa d'obstacles no competitiva que forma part de les accions del Super3 per fomentar la pràctica de l'esport i el hàbits saludables. A més, la cursa serà l'escenari de les finals del Xancleta Challenge, que comptaran amb la participació del Dan, el Pau i la Pati Pla, de la família del Super3.

Aquest dissabte, 5 d'octubre, les Supercursa de Sant Fruitós de Bages serà molt especial, ja que acollirà les Xancleta Challenge Finals, que dirigiran el Pau, la Pati Pla i el Dan, de la família del Super3. Durant tot el matí, els protagonistes dels millors vídeos del Xancleta Challenge, i els participants de la Supercursa o tots els nens i nenes que vulguin pujaran a l'escenari per demostrar què poden fer amb una xancleta.

La Supercursa de Sant Fruitós de Bages d'aquest dissabte, organitzada per Ocisport Outdoor Experience, la podran córrer tots els nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2016. A més, el més petits, de 3 i 4 anys, la podran fer acompanyada pels pares. Al llarg del recorregut, els participants hauran de superar quatre obstacles molt divertits: fang, escuma, palla i un laberint de cordes.

Per participar en aquesta Supercursa no competitiva, cal inscriure-s'hi prèviament a través de la pàgina específica del web del Super3 super3.cat/supercurses. El dia de la cursa, els corredors hauran de recollir el seu dorsal abans de la sortida i anar ben equipats per fer esport. Les sortides es faran cada quinze minuts en funció de la data de naixement dels participants.

A més de córrer la Supercursa, els assistents podran gaudir d'altres d'activitats, com tirolines, inflables, cavalls o patinets.

Les Supercurses van néixer l'any 2016 amb l'objectiu de promocionar l'esport entre els més joves i els valors associats a la pràctica esportiva, com la participació, l'esforç, el joc en equip, el respecte i la responsabilitat. La voluntat del canal Super3 és potenciar aquest tipus d'experiències per donar la possibilitat que els nens d'arreu del territori en puguin gaudir conjuntament amb les seves famílies.

A més, un objectiu del canal Super3 és associar aquestes accions amb aquells conceptes que ajuden a entendre la pràctica esportiva des d'un vessant responsable i saludable. En són exemple els consells que els súpers podran trobar al web del Super3 a l'hora de participar a les Supercurses i fan incidència en aspectes com que tothom pot fer esport i que el més important és participar i passar-s'ho bé, en el respecte als rivals i les regles de joc, en el treball en equip o a ser solidari amb els rivals.

 

Les Xancleta Challenge Finals

Xancleta Challenge és una acció participativa que el Super3 va posar en marxa aquest estiu, que promou la imaginació i la diversió a l'aire lliure. En aquesta acció, en Dan, el surfista de la família del Super3, va proposar als súpers que es gravessin encistellant una xancleta amb el peu als llocs més inversemblants i amb les postures més curioses: a la platja, la piscina, el pati de casa... i, des de lluny, amb els ulls embenats, d'esquena... Durant tot l'estiu, els súpers han enviat els seus vídeos al web super3.cat, que s'han pogut veure al canal Super3, al web, l'app i la televisió connectada del Super3, així com al programa de TV3  "Zona zàping".

El mateix dissabte 5 d'octubre, els súpers que han participat en el Xancleta Challenge amb els vídeos més divertits, difícils i originals participaran en les Xancleta Challenge Finals, juntament amb tots els corredors de la Supercursa de Sant Fruitós de Bages que s'animin a participar dalt de l'escenari o amb la resta d'assistents que ho desitgin.

Les Xancleta Challenge Finals les presentaran en Dan, la Pati Pla i el Pau, tres dels personatges més populars de la família del Super3, entre les 11:00 i les 14:00. L'escenari comptarà amb una gran pantalla on es podran veure els millors vídeos de l'estiu del "Xancleta Challenge" i per on passaran els seus protagonistes, vinguts de tota Catalunya, els participants de la Supercursa que ho desitgin o la resta d'assistents.

El dissabte 12 d'octubre, les Xancleta Challenge Finals es podran veure al canal Super3 dins de l'espai "La família del Super3".

 

super3.cat

super3.cat/supercurses

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut