Dilluns, a les 15.55

Alts i baixos emocionals d'alt voltatge en una altra sessió doble de "Com si fos ahir"

El seguiment del judici del procés ha alterat la programació habitual de TV3 i dilluns 4 de març, a les 15.55, TV3 tornarà a emetre una sessió doble de "Com si fos ahir", la sèrie d'èxit de la sobretaula de la cadena. En els dos capítols de dilluns, el 325 i el 326, l'espectador veurà com la Noe pressent que el seu matrimoni fa aigües, com l'Andreu i la Marina tornen a discutir i com en Quim, tan supersticiós com sempre, continua interpretant qualsevol senyal en clau de maledicció.

Episodi 325

La Sandra explica a la Noe que en Miquel volia vendre's la seva part de la consultoria a la Gemma. Ara sí. Ara la Noe està convençuda que en Miquel la vol deixar. Busca el consol de la Vero, que li confessa que n'estava al cas.

L'Andreu i la Marina tornen a discutir i ell confessa que no li van donar la feina. La Marina vol arreglar les coses i torna a oferir-li la feina d'assistent.

En Vicenç se sent enganyat i avergonyit, perquè la Joana està amb una dona. L'home se'n va a veure la seva exdona i li pregunta si era feliç amb ell.

A la consultoria, la Gemma força una conversa a soles amb l'Octavi i li confessa que n'està enamorada.

Episodi 326

En Miquel té la intenció de parlar avui mateix amb la Noe. Abans, queda amb la Clàudia i en Joan per celebrar l'aniversari de la Clàudia en un restaurant. La Noe els veu.

A en Quim, se li crema una foto de la Paula en un petit accident domèstic i, tal com és, es pensa que és un mal presagi i que la Paula podria fer un disbarat. Se'n va corrents a Adalisa. La Paula no hi és i la Marta, naturalment, no li fa ni cas. Més tard hi torna. Hi ha una reunió tensa amb els brasilers, perquè hi ha problemes amb els terminis d'entrega. En Quim s'hi cola.

"Com si fos ahir" s'emet habitualment de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut