Marc Giró puja "Al Cotxe"
Marc Giró puja "Al Cotxe"
DILLUNS, A LES 22.55

"Al cotxe" amb Marc Giró, Judit Mascó i Anna Sahun

Dilluns, 11 de març, TV3 emetrà un nou capítol d'"Al cotxe" a les 22.55, just després de "Benvinguts a la família". Els tres convidats d'aquesta setmana que pujaran al cotxe de l'Eloi Vila són: Marc Giró, Judit Mascó i Anna Sahun.

Marc Giró: "Els mascles alfa es poden permetre parlar lentament perquè tothom els escolta."

Marc Giró ve de Madrid per entrar en directe a l'"Està passant". Puja "Al cotxe" a l'estació de Sants i l'Eloi Vila l'acompanya fins a TV3.

L'editor de moda viu a Madrid des de fa molts anys, on té feina fixa, però cada setmana torna a Barcelona per col·laborar amb seccions pròpies a la tele i a la ràdio. Amb el seu parlar accelerat i molt sentit de l'humor, explica com viu la seva celebrada participació a l'"Està passant" i l'èxit inesperat de les seves "declaracions d'amor" a Toni Cruanyes. Admet que sempre diu el que pensa i que la seva homosexualitat no ha suposat mai cap problema per a la seva família. Reflexiona sobre el moment de tensió política entre Catalunya i l'Estat i explica una anècdota vinculada amb la família de Jordi Cuixart que no havia fet pública mai fins ara.

Judit Mascó: "Tot i que visc del meu físic, no em preocupa fer anys. És la vida."

Judit Mascó és la model catalana que ha tingut més projecció internacional i després de 30 anys continua treballant. Puja "Al cotxe" i l'Eloi Vila la porta a TV3.

La model repassa la seva trajectòria i explica com va entrar al món de la moda gairebé per casualitat, com es va disparar la seva carrera a nivell mundial i el que va suposar per a ella quan encara era pràcticament una adolescent. En una conversa espontània i molt sincera, explica com va viure la relació amb les grans "top models" de la seva generació, recorda bons i mals moments lligats a la seva professió i com la família que ha format amb la seva parella i les seves quatre filles és el que la fa sentir mes orgullosa de la seva vida.

Anna Sahun: "Soc molt tímida i m'agrada fer d'actriu perquè així puc ser una altra persona."

Anna Sahun protagonitza el documental "La Sagi: una pionera del Barça". Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya a casa.

L'actriu surt de l'estudi de so on ha posat la veu en off al "Sense ficció" encara impactada per la força del personatge històric que ha interpretat. Aprofita el trajecte per recordar com, malgrat ser una nena molt tímida, sempre va saber que volia ser actriu. Dalt de l'escenari era feliç. Explica que li va costar molt convèncer els pares que la deixessin triar aquesta professió i que va pactar amb ells que primer faria una carrera universitària "per si de cas". Admet que ha tingut sort i que les sèries de televisió li han donat molta popularitat, tot i que fa broma dient que ella no és tan coneguda com el Joel Joan, la seva parella, amb qui té dues filles.


twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut