Imatges d'arxius de cosplayers jugant al Saló del Manga
Imatges d'arxius de cosplayers jugant al Saló del Manga
Barcelona

El Saló del Manga torna a Barcelona amb més expositors

El Saló de Manga torna a Barcelona del 31 d'octubre al 3 de novembre als palaus 1 i 2 de la Fira de Barcelona a Montjuïc. En aquesta XIX edició s'ha incrementat el nombre d'expositors, fins arribar-ne a 160, 10% més respecte a l'any passat.

RedaccióActualitzat

El Saló de Manga de torna a Barcelona del 31 d'octubre al 3 de novembre als palaus 1 i 2 de la Fira de Barcelona a Montjuïc. En aquesta XIX edició s'ha incrementat el número d'expositors, fins arribar-ne a 160, 10% més respecte l'any passat.

El director del Saló, Carles Santamaria, afirma que volen que aquest creixement sigui ordenat perquè no tothom pot exposar al Saló, sinó que ha de tenir una relació amb el manga.

Enguany, l'esport serà l'eix central i destacarà l'exposició 'Manga en joc' on es revisaran les obres més importants del gènere com "Oliver i Benji" o "Slam Dunk". A més, com cada any, comptarà amb la presència de diversos convidats relacionats amb el món del manga com poden ser animadors, productors de videojocs, dibuixants, mestres del manga i fins i tots lluitadors de sumo.

Durant els quatre dies els visitants podran gaudir de les activitats, gastronomia, exposicions, projeccions i concursos, entre els quals destaquen el concurs de Cospyplay i el Karaoke.

Anar al contingut