El tècnic del Barça ha destacat la gran feina dels seus jugadors (Font: Reuters)
BARÇA

Xavi Hernández: "A la mitja part me n'he anat molt emprenyat"

El tècnic del Barça ha valorat positivament la victòria del Barça al Martínez Valero (1-2), que situa l'equip tercer a la Lliga

Quarta victòria consecutiva per a un Barça que surt del Martínez Valero com a tercer a la Lliga, amb un partit menys que Reial Madrid i Sevilla. L'equip de Xavi Hernández s'ha imposat a l'Elx, en un enfrontament en què Edgar Badia, porter dels alacantins, ha estat decisiu.

Hem generat moltíssimes ocasions. És un partit que hauríem d'haver guanyat més folgadament, amb més gols.

El tècnic del Barça ha parlat amb els seus jugadors al descans, després que, tot i les ocasions, l'equip blaugrana hagi anat cap al vestidor amb el marcador a la contra.

A la mitja part me n'he anat molt emprenyat i tenia la sensació que si atacàvem millor, podíem guanyar el partit.

Les paraules del terrassenc han servit perquè l'equip sortís millor a la segona part i aconseguís els tres punts. Una victòria que, segons Xavi Hernández, és molt important per als interessos del seu equip.

Anem al tercer lloc amb un partit menys que la resta. La dinàmica és molt positiva. És una victòria vital per a nosaltres. Portem 4 victòries seguides i, per a nosaltres, és senyal que la feina s'està fent bé.

Xavi es disculpa amb els jugadors que no tenen minuts

L'entrenador del Barça ha aprofitat la roda de premsa posterior al partit amb l'Elx, per tornar a destacar la bona feina que estan fent els seus jugadors.

Em costa deixar gent a la banqueta que no s'ho mereix. Em sap molt greu, però he de decidir pel bé de l'equip.