Actualitat blaugrana

Xavi anima Messi a fer el millor per a ell i elogia Eto'o qualificant-lo d'"excepcional"

Aquest dissabte, segon partit de pretemporada per al Barça i presumiblement ja es podran veure en acció els últims que s'han incorporat, és a dir, Iniesta, Puyol i Xavi Hernández. Xavi, ja en la seva absoluta maduresa futbolística, serà la mà dreta de Guardiola al terreny de joc. El de Terrassa s'ha solidaritzat amb el moment que està travessant Messi i l'ha animat a fer "el que vulgui i que sigui el millor per a ell", pel que fa a la demanda de la selecció argentina per disputar els Jocs de Pequín. Sobre el camerunès, Xavi l'ha qualificat com un jugador "excepcional".

Actualitzat

Solidaritat amb Messi

Tot i això, Xavi també ha recomanat a Messi que es posi d'acord amb el club blaugrana, encara que aquest propòsit sembla com menys que impossible per l'immobilisme mostrat pel Barcelona, que no deixa anar Messi a Pequín, amb la seva selecció. "Participar en els Jocs Olímpics és una oportunitat única, però també el volem aquí, i Leo ha de fer una bona pretemporada. La prèvia és important i Leo és una peça bàsica. Sent egoistes, el volem tenir aquí amb nosaltres", ha dit el migcampista del FC Barcelona. "Jo li aconsellaria que fes el que volgués i que fos el millor per a ell, el que li surti del cor", ha confessat Xavi.

Elogis per a Eto'o

El millor jugador de la passada Eurocopa ha exalçat la figura del camerunès Samuel Eto'o, que és a la llista de baixes del Barça, en subratllar que l'africà és un jugador "excepcional" i que es tracta "d'un dels millors davanters del món". Xavi no ha volgut entrar en la decisió del club blaugrana, que desitja vendre el camerunès malgrat tractar-se d'un fora de sèrie en la seva demarcació, i s'ha limitat a dir que tot el que passa "és un problema de comunicació" entre el Barcelona i el futbolista africà.

"A Samuel el veig molt bé. És un futbolista impressionant i de marcar les diferències. Per nosaltres, és un exemple de professionalitat i talent", ha apuntat el segon capità del FC Barcelona, en un missatge confús cap a l'entitat, ja que dóna a entendre que el club podria cometre un greu error si l'acaba traspassant.

Partit contra el Dundee United

El FC Barcelona finalitzarà aquest dissabte la seva estada a Escòcia amb la celebració d'un segon i últim partit, contra el Dundee United, cinquè classificat de la passada Premier escocesa, i contra el qual ja va jugar l'any passat, amb victòria barcelonista per la mínima, gràcies a un gol d'Henry a l'últim minut de partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut