David Martí
Així va quedar el llavi de David Martí després de l'agressió
Hoquei patins

Sanció de 15 partits per una vergonyosa agressió en un partit de Nacional Catalana

El jugador del CP Voltregà David Martí va rebre un cop d'estic a la cara de forma deliberada, que li va trencar tres dents i li va partir el llavi

Redacció Esport3Actualitzat

El partit entre l'Hoquei Club Piera i el CP Voltregà de Nacional Catalana va quedar suspès quan els locals guanyaven per 3-0 després d'una lamentable agressió. Un jugador del Piera va donar un cop d'estic de forma deliberada a un jugador del Voltregà i aquest va haver de ser traslladat a l'hospital d'Igualada, on ha estat intervingut de matinada.

Després de l'agressió, els jugadors del CP Voltregà van negar-se a continuar jugant i l'àrbitre va suspendre el duel. En un comunicat, el conjunt osonenc va lamentar els fets ocorreguts durant el partit.

"Actituds com aquesta són totalment intolerables, contràries a qualsevol dels valors que han de dominar a l'esport, i per això demanem a la Federació Catalana que emprengui totes les accions que siguin necessàries per erradicar qualsevol tipus de violència."


Sanció de 15 partits

La Federació Catalana ha decidit sancionar el jugador del Piera amb 15 partits "en virtut del que s'estableix als apartats primer i segon de l'article 31b de Disciplina Esportiva". Però aquesta no ha estat l'única sanció que hi ha hagut, ja que el CP Voltregà també ha vist com la federació ha tancat el partit amb un resultat de 10 a 0 favorable al Piera. A més, el conjunt osonenc també tindrà la deducció d'un punt a la Lliga.

David Martí va necessitar fins a disset punts de sutura al llavi i va patir el trencament de tres dents després del cop d'estic a la cara. 

Així va quedar el llavi de David Martí després de l'agressió

 

Anar al contingut