Futbol

Surrealista: Gerard Piqué anuncia un acord de la Kings League amb Casio

L'exfutbolista del Barça també afirma que a la jornada de diumenge de la Kings League arribarà amb un Twingo i un Joker

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué no desaprofita cap ocasió per fer negoci. Una nova mostra l'hem vista aquest divendres, quan ha anunciat un acord de la Kings League amb la marca Casio. Així, l'exjugador del Barça ha reaccionat amb ironia a la cançó de la seva exparella Shakira, que deia "vas canviar un Rolex per un Casio". Piqué, que en duia un al canell, ha regalat un rellotge de la marca a tots els presidents de la competició.

"Casio ens ha donat rellotges. La Kings League ha arribat a un acord amb Casio. Mira, en tenim per a tothom. A la Kings League tenim molts comptes enrere i ens aniran molt bé. És un rellotge per a tota la vida, és un rellotge de puta mare."

En el Twitch, de promoció de la tercera jornada de la Kings League, les bromes sobre la cançó de Shakira han estat una constant. "Clara-ment tens raó", ha dit el seu excompany Kun Agüero. El periodista Gerard Romero ha comentat que la marca de rellotges era en el segon lloc dels trending topics i l'exfutbolista del Barça ha avisat amb més sorpreses: "De debò? Que es preparin diumenge."

L'altre moment surrealista de la nit ha arribat quan Piqué ha explicat que tenia pensat arribar a la cita de diumenge de la Kings League amb un Renault Twingo, en al·lusió a la recent cançó de Shakira, i amb un Joker d'acompanyant, en al·lusió al president de la Lliga, Javier Tebas.

ARXIVAT A:
Kings League
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut