Barça

Simeone descarta Turan i manté el dubte de Costa per a la tornada de la Champions contra el Barça

Diego Costa i Arda Turan no han pres part en l'últim entrenament de l'Atlètic de Madrid abans del partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el F. C. Barcelona que es disputa aquest dimecres. Mentre que Turan no ha entrat en la convocatòria, Costa no està totalment descartat per l'enfrontament contra el Barça

Actualitzat

Diego Costa i Arda Turan no han pres part en l'últim entrenament de l'Atlètic de Madrid abans del partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el F. C. Barcelona que es disputa aquest dimecres. Mentre que Turan no ha entrat en la convocatòria, Costa no està totalment descartat per l'enfrontament contra el Barça. El davanter, màxim golejador de l'equip aquesta temporada amb 33 gols, es va fer una lesió muscular en l'anada al Camp Nou, mentre que el migcampista turc arrossega una pubàlgia.

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Simeone, ha definit l'eliminatòria de la Lliga de Campions com un duel entre dos estils absolutament diferents. D'una banda, "la possessió, el talent i la història" del Barça contra "la humilitat, el cor i el contracop" de l'equip que ell dirigeix. El guanyador serà qui aconsegueixi imposar la seva forma de jugar.

Per Simeone el resultat de l'anada, "més enllà d'un petit avantatge sobre el resultat inicial del partit no canvia res perquè el Barça sempre juga a atacar, no juga pensant a defensar la seva porteria sinó en conduir i controlar el màxim temps possible". L'argentí fins i tot creu que és un partit ideal per uns rivals "amb els millors jugadors del club dels últims temps". No creu que cap dels dos conjunts experimenti cap mena de pressió. "Pressió tenen els que no poden portar diner a casa per donar de menjar els seus fills. Nosaltres tenim una gran responsabilitat".

El capità dels matalassers, Gabi Fernández, ha afirmat que "ara mateix estem en el moment de les nostres vides. Crec que cap dels nostres jugadors està cansat. Tenim molta il·lusió per acabar la temporada com l'hem començat, lluitant contra els millors. Amb la nostra feina hem aconseguit il·lusionar a la gent i a partir d'ara es veurà la millor versió de l'Atlètic de Madrid".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut