Serà la segona vegada que s'utilitza la tercera equipació (FOTO: Reuters)
Barça

El Barça jugarà de negre contra l'Atlètic de Madrid la tornada dels quarts de la Champions al Calderón

El F. C. Barcelona jugarà de negre, la tercera equipació, la tornada dels quarts de la Champions d'aquest dimecres contra l'Atlètic de Madrid al Calderón. Els blaugranes canvien d'equipació després de disputar tots els partits contra l'Atlètic al Calderón amb la senyera.

Actualitzat

El F. C. Barcelona jugarà de negre, la tercera equipació, la tornada dels quarts de la Champions d'aquest dimecres contra l'Atlètic de Madrid al Calderón. Els blaugranes canvien d'equipació

després de disputar tots els partits contra l'Atlètic al Calderón amb la senyera.

La culpa del canvi la té la normativa de la UEFA. No permet jugar dos equips amb samarretes semblants de colors i/o ratlles. En aquest cas, l'equip local juga amb la primera equipació, mentre que el visitant jugaria amb la segona. En el cas del partit Atlètic-Barça d'aquest dimecres, ens trobem amb què la segona equipació dels blaugranes també té ratlles i és d'un estil i colors semblants, així que la tercera equipació serà la protagonista aquesta ocasió. 

La primera vegada que es va utilitzar la negra va ser en el partit de Champions de la present edició contra el Celtic a Escòcia. El Barça va guanyar per 0-1 amb un gol de Cesc Fàbregas.

Anar al contingut