TENIS

Serena Williams: "Suposo que veig la llum al final del túnel"

La tenista nord-americana, que aviat farà 41 anys, podria retirar-se després del US Open

Redacció Esport3Actualitzat

Serena Williams porta més de 25 anys competint amb una raqueta a la mà. La petita de les germanes Williams es va iniciar com a professional amb només 14 anys i ara, després d'haver-ho guanyat tot --23 títols individuals de Grand Slam--, ja pensa a dir adeu. Ho ha insinuat en una roda de premsa, entre rialles, durant el Masters 1000 del Canadà. Ha parlat de la "llum al final del túnel" i, davant el desconcert dels periodistes, ha aclarit que per a ella la "llum" és la llibertat.

A Wimbledon, ja es va acomiadar dels espectadors de l'All England Club, que l'han vist aixecar el trofeu del torneig britànic fins a set vegades (2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015, 2016). Ara, el US Open, el primer Grand que va guanyar en la seva carrera l'any 1999, podria ser el punt final a la seva carrera professional.

En un article publicat a la revista Vogue, Serena Williams ha anunciat que vol dedicar més temps a altres coses que li importen més, tot i que ha assegurat: "És el més difícil que mai m'hauria pogut imaginar."

"Potser la millor paraula per descriure el que estic fent és 'evolució'. Soc aquí per dir-los que m'estic allunyant del tenis cap a altres coses que són importants per a mi. Fa uns anys vaig fundar Serena Ventures, una firma de capital de risc. Poc després, vaig formar una família. Vull fer créixer aquesta família. He estat reticent a admetre davant meu o davant de qualsevol altra persona que haig de deixar de jugar a tenis."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut