La guanyadora de 23 Grand Slams, Serena Williams, marxa de la pista central després de perdre a Wimbledon 2022
La guanyadora de 23 Grand Slams, Serena Williams, marxa de la pista central després de perdre a Wimbledon 2022
tenis

Serena Williams s'acomiada del que pot haver estat el seu últim Wimbledon

La llegenda del Grand Slam londinenc, que ha conquerit en 7 ocasions, ha caigut en primera ronda davant la francesa Harmony Tan en tres sets

Redacció Esport3Actualitzat

Ni tan sols un any d'inactivitat provocada per les lesions al turmell ha pogut retirar de les pistes Serena Williams. La petita de les dues germanes que van marcar una època al tenis ha reaparegut aquest dimarts a l'escenari de les seves millors victòries: la pista central de Wimbledon.

Però la llegenda del Grand Slam londinenc ha acusat, als seus 40 anys, els problemes físics i ha caigut en primera ronda davant la francesa Harmony Tan, 125 del món, en tres sets 7-5, 1-6 i 7-6 (7).

El torneig britànic, que l'ha vista aixecar el trofeu fins a set vegades (2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015, 2016), li va facilitar una invitació per poder participar en el quadre individual. A l'acabar el partit contra Tan, el Twitter de la competició li recordava que aquella sempre serà casa seva, mostrant les imatges de la jugadora acomiadant-se del públic, entre el qual hi havia la seva mare, Oracene Williams, i la seva germana Venus:

 

Anar al contingut