Sail Team BCN presenta el seu equip femení de la Copa Amèrica
Támara Echegoyen, Silvia Mas, Paula Barceló, María Cantero i Neus Ballester formaran la tripulació del Sail Team (Europa Press)
VELA

Sail Team BCN presenta el seu equip femení de la Copa Amèrica

El port de Sitges, seu de l'equip, ha acollit la presentació de la tripulació del Sail Team BCN, que participarà en la primera Copa Amèrica femenina de la història

Miquel RibasActualitzat

Les regatistes del Sail Team BCN s'estan preparant per a la primera edició de la Copa Amèrica femenina, però encara no han navegat amb el vaixell en què competiran a Barcelona. Problemes logístics i de pressupost fan que l'equip encara no pugui disposar d'un vaixell AC 40. La tripulació s'entrena amb un catamarà GC32 i amb un simulador.

De moment, de motivació i ganes de fer-ho bé, no els en falten, a les regatistes. La gallega Támara Echegoyen i la barcelonina Sílvia Mas lideren l'equip format per sis regatistes: Tamara Echegoyen, Paula Barceló, Sílvia Mas, María Cantero, Neus Ballester i Nicole van der Velden, que està pendent de fer-se públic.

Segur que la presentació multitudinària de l'equip a la seva base nàutica del port de Sitges els haurà ajudat a sentir-se més acompanyades en aquest camí cap a la competició, que es disputa del 5 al 13 d'octubre a Barcelona.

 

Anar al contingut