La imatge del petó de Rubiales a Hermoso
futbol

Rubiales deixa la imatge xocant de la celebració: petó als llavis a Hermoso

El president de la Federació ha sorprès tothom en plena eufòria pel triomf

Redacció Esport3Actualitzat

Molta felicitat en la celebració del primer títol mundial de la selecció espanyola de futbol femenina, però una imatge ha deixat tothom perplex. El president de la Federació, Luis Rubiales, estava eufòric després del partit. Tant, que fins i tot s'ha deixat endur per l'emoció i ha protagonitzat una de les imatges de la celebració.

En l'entrega de les medalles prèvia a aixecar la copa, el dirigent andalús ha plantat un petó als llavis a Jennifer Hermoso mentre la felicitava pel triomf. Una imatge xocant que, a més, ha tingut la infanta Sofia com a convidada de pedra. Per acabar d'arrodonir el quadre, al costat, Alèxia Putellas s'abraçava amb la reina Letícia.

L'exjugadora del Barça ha estat protagonista especial del partit, després de fallar el penal que hauria posat el 2 a 0 en el marcador. La mateixa jugadora ha fet broma de l'escena en un vídeo al vestidor. L'exblaugrana ha deixat clar que el moment l'ha agafat descol·locada. "Eh, però no m'ha agradat... i jo què faig?", ha comentat l'exblaugrana.

En declaracions a Radio Marca i la Cope, Rubiales ha reaccionat a la polèmica d'aquesta manera: 

"Idiotes n'hi ha a tot arreu. Quan dues persones tenen una mostra d'afecte sense importància, no podem fer cas a les idioteses. És un petó entre dos amics celebrant alguna cosa. És una tonteria"

Una altra imatge que no ha passat desapercebuda de Rubiales ha estat la celebració des de la llotja tocant-se les parts íntimes.

 

Anar al contingut