Rafa Nadal
Rafa Nadal durant un entrenament a Melbourne (EFE)
Tenis

Rafa Nadal: "Si ell volgués, Djokovic jugaria l'Obert d'Austràlia"

El tenista manacorí s'ha pronunciat sobre la polèmica que envolta el número 1 mundial, a qui se li ha denegat el visat

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal ha tornat a competir amb bones sensacions contra el lituà Ricardas Berankis, en un partit que ha guanyat per 6-2 i 7-5 a la segona ronda del Melbourne Summer Set. Després d'estar apartat de la competició durant sis mesos per lesions i d'haver superat la Covid fa poques setmanes, el tenista manacorí s'ha mostrat content per la victòria.

"Estic molt feliç d'estar de nou competint i quin millor lloc per fer-ho que a Austràlia. És molt important tornar amb victòria per així poder tornar a competir demà."

Un cop acabat el partit, Rafa Nadal també va parlar de la situació polèmica que s'està vivint amb l'actual número 1 del món, el serbi Novak Djokovic. El manacorí ha deixat clar que si Novak volgués podria jugar "sense problemes" l'Obert d'Austràlia. Nadal també ha fet referència als problemes de salut que va tenir després de donar positiu per coronavirus.

"Si hagués volgut, podria jugar sense problemes a Austràlia. Va prendre la decisió de no vacunar-se i cadascú és lliure de decidir, però hi ha unes conseqüències. Em sap greu per ell, però ja coneixia les condicions."

"És normal que la gent d'aquí se sentís frustrada per aquesta situació. Han passat confinaments molt durs, la gent no podia viatjar d'un estat a l'altre." 

"Vaig tenir febre durant dos dies i vaig estar al llit sense poder-me moure, però sempre vaig tenir al cap poder estar aquí competint."

El tenista balear també ha destacat que "ens hem de refiar de la gent que en sap", en al·lusió als professionals de la salut.

Per la seva banda, Feliciano López ha volgut expressar la seva tristesa pels fets que estan passant al voltant del número 1 mundial. El tenista espanyol ha destacat que "Austràlia surt molt mal parada de tot això".

Anar al contingut