Actualitat blaugrana

Rafa Márquez marxa a Mèxic per rodar un espot amb el permís de Frank Rijkaard

Rafa Márquez ha marxat cap al seu país per rodar uns anuncis comercials quan tot just acaba de sortir de la lesió que es va fer fa un mes i mig al camp de l'Stuttgart. En declaracions al programa "Els millors anys de la nostra vida", de Catalunya Ràdio, el defensa mexicà ha assegurat que té la consciència molt tranquil·la perquè "fa molt temps" que va rebre el permís de Frank Rijkaard. Márquez diu que ha esperat que la Lliga s'aturés per fer el viatge i que tant li fa el que es pugui dir d'ell. Els compromisos publicitaris del mexicà estan relacionats amb una marca de colònia.

Actualitzat

D'altra banda, Eidur Gudjohnsen ha demanat al nou seleccionador d'Islàndia, Olafur Johannesson, que no el faci jugar el proper 21 de novembre en el partit de classificació per a la Eurocopa 2008 contra Dinamarca, atès que els islandesos ja no tenen cap possibilitat d'accedir a la fase final del torneig.

Entrenament en família

Els compromisos de seleccions han deixat quatre gats a l'entrenament del Barça. Avui sí, sota les ordres de Rijkaard s'han exercitat Jorquera, Valdés, Sylvinho, Gudjohnsen, Oleguer i Edmílson. Per a tots ells, ara els arriben un parell de dies de festa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut