Joselu, triomfant a la Champions com a cedit per l'Espanyol (Reuters)
Espanyol

L'experico que posa Joselu al seu lloc

Pedro Nieto i Àngel Morales recorden a les xarxes el passat perico del golejador del Madrid des de dues vessants ben diferents

Redacció Esport3Actualitzat

Joselu Mato és indiscutiblement el jugador del moment, després de marcar dos gols en cinc minuts, els que van donar al Reial Madrid la classificació per a la final de la Lliga de Campions. El davanter gallec, que havia passat pel filial blanc amb 20 anys i s'havia convertit després en un rodamon del futbol per la impossibilitat de fer-se un lloc al primer equip en el seu moment, va tornar com a solució d'emergència del conjunt blanc l'estiu passat davant la sortida del golejador de referència, Karim Benzema. 

Venia de firmar una temporada agredolça amb l'Espanyol: en l'aspecte personal, va firmar 17 gols, el seu rècord en la màxima categoria, però no va poder evitar el descens de l'equip. La necessitat de l'Espanyol de rebaixar massa salarial va fer que se li obrissin les portes per tornar al Madrid, en forma de cessió amb opció de compra. Una situació poc habitual per a un jugador de 34 anys.  

I és amb aquesta sensació agredolça que els seguidors pericos van encaixar el triomf a la Champions del jugador: 

Les piulades de dos analistes amb passat espanyolista com són Pedro Nieto i Àngel Morales així ho fan veure. El primer va treure l'orgull periquito en recordar que Joselu és actualment jugador de l'Espanyol, cedit als finalistes de la Champions. Però Morales li va contestar per recordar-li que Joselu "va fer xantatge a l'Espanyol i va baixar del barco quan més se'l necessitava". Contundent. 

Anar al contingut