Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol viatja a Grècia sense De la Peña ni Pandiani per lesió

L'Espanyol comença la minigira per Grècia per jugar-hi, dijous i dissabte, dos partits amistosos contra el Larissa i l'Ergotelis. El tècnic Ernesto Valverde ha convocat, finalment, tots els jugadors disponibles, fins i tot Luis García, tot i la lesió que va patir en el partit contra el Vila-real. En canvi, s'han quedat Armando Sá, per decisió tècnica, i els lesionats Pandiani i de la Peña. També ha viatjat Jonathan Soriano. Tot i tenir diversos equips interessats en la cessió de Jonathan Soriano, aquest ja sap, de fonts del club, que es quedarà a l'Espanyol.

Actualitzat

Abans d'agafar l'avió el tècnic Ernesto Valverde ha afegit que no te cap intenció que Luis Garcia abandoni la disciplina del club. El tècnic blanc-i-blau també ha comentat que ja té gairebé decidit què farà amb els jugadors joves del filial que estan fent la pretemporada amb el primer equip. Amb la cessió de Robusté al Polideportivo d'El Ejido, Marc Torrejón es quedarà a la primera plantilla i Chica, Julián i el porter Biel Ribas aniran al filial.

Promoció de Catalunya

L'Espanyol promocionarà el turisme a Catalunya en tots els partits de pretemporada que disputi a l'estranger, amb un logotip a la samarreta amb la marca "Catalunya". Tal com ja es va produir la temporada passada, el club blanc-i-blau ha arribat a un acord amb Turisme de Catalunya per promocionar el país com a destí turístic a Grècia.

Anar al contingut