Espanyol

L'Espanyol redebuta amb victòria davant de l'Alabès gràcies als gols de Bernardo i Wu Lei (2-0)

Bernardo, a la primera part, i Wu Lei, a la segona, han estat els autors dels gols del conjunt blanc-i-blau que ha jugat amb un home més des del minut 18 en un RCDE Stadium sense aficionats

Cristina Busquets RoviraActualitzat

L'Espanyol postcovid s'ha reestrenat més de tres mesos després de l'últim partit a Pamplona i ho han fet amb victòria (2-0). En absència del sancionat Diego López, Oier ha debutat a la Lliga i Abelardo no ha pogut comptar amb Raúl de Tomás a l'onze i l'ha deixat a la banqueta per unes molèsties. Amb l'RCDE Stadium buit, el so traslladava a un partit d'entrenament on se sentien els crits i indicacions d'uns i altres.

Els blanc-i-blaus han sortit disposant ja d'una ocasió per part d'un Calleri que ha acabat amb els pantalons trencats. En el minut 18, el porter Pachecho ha vist la vermella directa per sortir fora de l'àrea a atrapar una pilota amb les mans davant l'arribada de Wu Lei. Una acció similar a la que va costar també l'expulsió de Diego López en l'últim partit de Lliga. Sense Pacheco, l'ex de l'Espanyol Roberto s'ha situat sota pals. Abans de la primera mitja hora, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Wu Lei per haver-lo fet amb les mans i, just després, el xinès ha tingut una doble ocasió que Roberto ha anul·lat amb dues bones aturades. L'exporter blanc-i-blau ha estat decisiu perquè l'Alabès no hagués encaixat cap gol fins al moment, ja que Dídac i Embarba també l'han posat a prova. Just abans del descans, Bernardo ha rematat la pilota al fons de la porteria obrint el marcador blanc-i-blau.

A l'inici de la represa, Wu Lei ha ampliat l'avantatge. El davanter xinès s'ha presentat sol davant de Roberto i ha definit a la perfecció per marcar el segon. RDT, que havia entrat en el minut 51, ha disposat d'una ocasió que ha evitat Roberto avançant-se i el refús l'ha allunyat Aguirregabiria. I el mateix davanter madrileny ha intervingut en el que podia haver estat el tercer gol i que Darder ha acabat enviant la pilota fora incomprensiblement. Als blanc-i-blaus, però, no se'ls ha escapat una important victòria, tot i que continuaran cuers a la classificació una jornada més.