Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol no comptarà amb De la Peña, però intentarà guanyar al Camp Nou 24 anys després

L'Espanyol es juga la permanència a la Primera Divisió al Camp Nou. L'equip blanc-i-blau té 38 punts, 2 més que l'Alabès, que és el que marca el descens. Els bascos visitaran demà al camp del Saragossa, que no s'hi juga res. Per tant, una derrota de l'Espanyol contra el Barça podria ser molt perillosa. Per això Lotina té concentrats els seus homes des d'ahir al migdia a l'hotel habitual de Sant Just Desvern. Finalment, Iván de la Peña no jugarà. El tècnic ha confirmat que el reservarà per a l'última jornada contra la Reial Societat. Per cert, Lotina ha dit que faran el passadís als campions de Lliga.

Actualitzat

No ha fet falta informe mèdic, perquè el mateix Miguel Ángel Lotina s'ha encarregat d'anunciar que Iván de la Peña no jugarà el derbi i que prefereixen reservar-lo per l'última jornada contra la Reial Societat. En la mateixa roda de premsa, l'entrenador blanc-i-blau ha obert les portes a una victòria al Camp Nou, encara que això suposi trencar amb una tradició de 24 anys sense guanyar-hi.

Lotina ha reconegut que la derrota contra el Deportivo va ser del tot inesperada i que l'equip, ara a dos punts del descens, es veu obligat a agafar la calculadora.

Per molts números que es facin, és inevitable pensar que els de Lotina s'ho jugaran tot en l'última jornada, igual que va passar fa dues temporades contra el Múrcia. En aquell partit dramàtic, Luis García, curiosament ara un dels jugadors més compromesos amb l'Espanyol, va enviar una pilota al pal i va posar la permanència de l'Espanyol en perill. Finalment, els gols de Lopo i Tamudo van fer que els blanc-i-blaus acabessin cantant victòria i celebrant la continuïtat a Primera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut