MOTOR

Laia Sanz: "Afronto aquesta nova aventura amb papallones a l'estómac"

Tota una experta amb la moto, Laia Sanz, debutarà al Dakar amb cotxe després d'onze anys sobre les dues rodes

Imma Casares FerreiroActualitzat

El 2010 Laia Sanz va anunciar a Sitges la seva primera participació al Dakar amb moto. Onze anys després la pilot de Corbera torna a estar d'estrena; aquest cop per anunciar la seva primera participació en cotxe.

Les actuacions de Laia Sanz al Dakar sempre han estat espectaculars, però ara:

"Precisament perquè sé on vaig no puc evitar afrontar aquesta aventura amb papallones a l'estómac, vaig amb cotxe i hi ha moltes coses que no controlo."

El copilot de Sanz serà l'italià Maurizio Gerini

Laia Sanz pilotarà als deserts de l'Aràbia Saudita un Mini X-raid i tindrà com a copilot l'italià Maurizio Gerini:

"El Maurizio també ve del món de les motos; és un rookie com jo; el vaig triar perquè navega bé i té coneixements de mecànica i, a més, tenim bon feeling, cosa important tenint en compte que hem d'estar plegats en un cotxe durant dues setmanes."

La pilot afronta la nova aventura amb la prudència que el repte mereix:

"Intentarem tocar de peus a terra, però els que venim del món de les motos som competitius i segur que mirarem la classificació; serà inevitable. El primer objectiu és acabar el nostre primer Dakar amb cotxe, després ja veurem."

Laia Sanz, que acumula 20 títols mundials entre trial i enduro, és a les portes d'una nova aventura. Els que la coneixen diuen que és més bona pilot de cotxes que de motos. Sortirem de dubtes a partir de l'1 de gener.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut