La selecció de Xile s'imposa a Mèxic per 2-1, amb un gran partit d'Alexis

El que no van poder fer ni l'Argentina ni el Brasil, ho ha aconseguit fer Xile. Un altre dels aspirants a guanyar la Copa Amèrica ha guanyat en el seu debut a la competició. Ha estat al partit contra Mèxic, en què Alexis Sánchez ha estat escollit el millor jugador de l'enfrontament, tot i que no va estar encertat de cara a gol. En canvi, sí que ho ha estat Araujo, que va avançar Mèxic a punt d'arribar a la mitja part. Però al segon període, els xilens han aconseguit el control del joc i l'empat ha arribat al minut 67. Paredes aconseguia la igualada i, 5 minuts després, ha arribat el 2 a 1 definitiu. Xile ha sumat els tres punts gràcies al gol de Vidal.

Uruguai, 1 - Perú, 1

La que no ha tingut un debut tan profitós, en aquesta Copa Amèrica, ha estat la selecció de l'Uruguai. Els Forlán i companyia es van enfrontar al Perú i no van passar de l'empat a un. Una errada dels centrals uruguaians Victorino i Lugano va permetre a Guerrero avançar la selecció peruana. Hi va posar remei Luis Suárez, a tocar del descans. El davanter del Liverpool va batre Fernández i empatava per a l'Uruguai.