Vinícius torna per primera vegada a Mestalla després dels incidents de la temporada passada (Europa Press)
Futbol

La polèmica que ve amb Vinícius: Netflix vol rodar part d'un documental a Mestalla

L'afició valencianista tem que la cinta, que serà realitzada per una productora brasilera, santifiqui el jugador madridista i els deixi com els dolents de la pel·lícula

Redacció Esport3Actualitzat

El dissabte 2 de març és una data assenyalada per a la disputa del València-Reial Madrid. A Mestalla hi ha encara una ferida oberta perquè va ser allà on es va començar a gestar la llegenda de Vinícius Jr. com a víctima de comportaments racistes. Va ser el maig passat i el davanter madridista va rebre per part de dos aficionats locals gestos insultants des de la grada, mentre a la gespa hi havia una picabaralla que enfrontava jugadors de tots dos equips.

Aquells incidents es van magnificar fins al punt que van acabar en un judici en què Vinícius va afirmar que tota l'afició valencianista li havia dedicat insults racistes. 

Una producció brasilera

Ara, gairebé un any després, la productora brasilera Conspiraçao Filmes prepara un documental sobre l'internacional "canarinho", i el partit de Mestalla sembla una de les pedres angulars. Per bé que ja s'ha rodat en partits al Santiago Bernabéu, l'afició del València veu la possible entrada de càmeres al seu estadi com una manera d'accentuar encara més els estereotips que exalcen la condició de víctima del madridista i deixen els aficionats xes com els dolents de la pel·lícula.

El partit, a més, serà el primer a Mestalla des del tràgic incendi a la capital valenciana que es va saldar amb 10 víctimes mortals. El club i la ciutat voldrien poder homenatjar les víctimes de la tragèdia en pau, però temen que l'efecte Vinícius ho acabi enterbolint tot.   

 

ARXIVAT A:
Vinícius
Anar al contingut