Bàsquet

La Penya busca la reacció a la pista del Bilbao Basket després de dues derrotes consecutives

El DKV Joventut té diumenge (12.30 i en directe per TV3 i elsesports.cat) un compromís complicat de resoldre. Els verd-i-negres acumulen dues derrotes consecutives en una clara mostra de la irregularitat mostrada en aquest inici de fase regular i s'enfronten a un rival directe en la lluita pel "play-off", el Bilbao. Els bascos, sisens, acumulen el mateix balanç (4-3) que els badalonins i una nova derrota enfront d'ells deixaria el Joventut en una incòmoda situació. Amb la Copa com a objectiu prioritari, la Penya no pot permetre's més relliscades.

Actualitzat
La derrota enfront el Reial Madrid ha tornat a deixar el Joventut en una situació delicada. Després d'un inici de Lliga acceptable, els dos desplaçaments seguits que afronta l'equip verd-i-negre poden frenar les aspiracions dels badalonins si diumenge no resolen positivament la visita a Bilbao. I és que perdent a Vistalegre, l'equip de "Pepu" Hernández està obligat a vèncer si no vol entrar en una dinàmica altre cop perillosa.

Per això i per l'esperança d'entrar a la Copa, els badalonins hauran de derrotar un rival dur de rosegar. Els bilbaïns només han perdut un enfrontament al seu pavelló. El mal moment d'homes importants com Carl English i Russell Robinson han fet disminuir el rendiment dels catalans i això pot marcar un enfrontament en el qual els verd-i-negres es retrobaran amb vells coneguts com Paco Vázquez, Àlex Mumbrú i Eduardo Hernández-Sonseca.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut