BARÇA

La nit dels avals... pizzes, himne del Barça i cava!

Les 6 hores viscudes des de dins el despatx que consumen la firma de l'aval

Laia TudelActualitzat

Joan Laporta ja té l'aval, però les firmes definitives van costar més de sis hores. Sis hores d'espera que els directius van aprofitar per conèixer-se amb els nous, seguir el Madrid i per acabar brindant amb cava. Aquí us presentem la cronologia del dia:

Dimarts tarda. Trucades de convocatòria.

Els directius reben les primeres trucades per convocar-los a la notaria per firmar els avals. Els més ràpids a arribar són els que viuen a Barcelona, ho fan a partir de quarts de set del vespre. Alguns dels que viuen fora, com Antonio Escudero van ser dels últims a arribar. Però ningú va fer tard perquè la firma dels avals no es va produir fins a quarts de dues de la matinada.

Els directius i avaladors van esperar pacientment mentre els treballadors de la notaria, advocats i treballadors del Banc Sabadell comprovaven i recopilaven els documents necessaris.

Aquestes hores d'espera en una de les sales de la notaria van ser com un petit "stage" de pretemporada amb els directius que entraven nous, els directius amb més experiència al Barça els posaven al dia del funcionament del club.

 

 

Nou de la nit. Champions i pizzes

Comencen els partits de Champions del Madrid i el City. S'adonen que a la tele que tenen a la sala no es poden veure els partits i els busquen als mòbils. Tot això mentre arriben les primeres pizzes calentes per sopar.

Avança la nit i segueixen sense poder firmar els papers, però els diuen que tot està resolt i que no hi haurà cap problema.

 

23.00. Comença l'"Onze" a Esport3

Els directius segueixen el programa. Els fa gràcia veure com connecten amb el periodista que és al carrer a la porta de la notaria. Segueixen amb atenció el que s'explica i, en general, es comenta que "ho han explicat bé".

 

1.00. S'acosta el final

Comença la repetició de l'"Onze"i se sent, "mira, encara hi són els de l'"Onze!", "No que és la repetició".

 

2.00. Firmes, himne i cava!

Per fi ho tenen tot a punt i només falten les firmes. Comencen a cridar els directius perquè firmin el document. Quan acaben, Joan Laporta agafa els documents i crida eufòric: "Ja ho tenim!". Automàticament tots comencen a aplaudir. Es posen per fer una foto de record i comencen a cantar l'himne del Barça i el Virolai.

I les primeres declaracions després d'una jornada inoblidable:

I com tota celebració no podia faltar el brindis. Van obrir, i acabar, dues ampolles de cava.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut