Sven-Goran Eriksson, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

La dura confessió d'Eriksson: "Em queda un any de vida com a molt"

L'exseleccionador anglès confessa que té càncer i que li han donat un marge escàs d'esperança de vida

Redacció Esport3Actualitzat

Sven Goran Eriksson és una figura inevitable en el futbol europeu de les darreres dècades. Als 75 anys, i després d'un temps sense generar notícies, ha tornat a sortir al primer pla de l'actualitat per fer una dura confessió: està diagnosticat de càncer de pàncrees i els pronòstics no són gens esperançadors. L'exentrenador suec ho ha explicat a la ràdio pública del seu país.

"En el millor dels casos, em queda un any. En el pitjor, una mica menys. Però no em vull quedar a casa lamentant-me per la meva mala sort. He de tenir una visió positiva i no cedir a la mala sort".

Eriksson va deixar l'any passat la direcció esportiva del modest Karlstad i va tancar així una carrera d'entrenador que va començar l'any 1970 i que el va portar a guanyar fins a 19 títols, entre els quals una copa de la UEFA (1982) amb el Göteborg i una Recopa amb el Lazio (1999), a més de diverses lligues i copes amb equips com el Göteborg, el Benfica, la Roma, la Sampdoria i el Lazio. També va dirigir nombroses seleccions nacionals, la més destacaada l'anglesa.

Anar al contingut