Futbol

Irina Uribe, killer del Llevant Les Planes: "Volem la permanència contra la Reial"

La davantera de Sant Fost de Campsentelles vol firmar el dotzè gol en l'últim partit a casa

La firma del gol al Llevant Les Planes la posa Irina Uribe. Als 24 anys, la davantera de Sant Fost de Campsentelles ha fet onze dianes, gairebé la meitat de l'equip de Ferran Cabello. Seu va ser el gol del triomf al camp de l'Atlètic de Madrid (0-1), que acosta a la permanència virtual a la Lliga F de les de Sant Joan Despí, amb un coixí de quatre punts sobre el descens a falta de dues jornades:

Marcar aquell gol que ara ens diu que aquesta setmana ens podem salvar... ha estat pura calma. No hem estat en tot l'any en descens i hauria estat molt injust veure'ns-hi abocades les últimes jornades. Vaig poder trencar una ratxa de dotze partits sense guanyar i també, en part, el meu objectiu d'intentar marcar al màxim d'equips del campionat. I aquesta setmana en pot caure un altre!

El rival serà la Reial Societat de Natàlia Arroyo, en l'últim partit a casa. La Irina no vol fer càlculs ni estar pendent del que facin l'Alhama contra el Huelva i l'Alabès al camp del Betis.

El més simple és procurar guanyar i així t'estalvies qualsevol problema o patiment en l'última jornada. I més amb el suport de la nostra gent. Hem estat una família i hem lluitat molt bé juntes, amb un club de barri que és una pinya. A mi, que vaig viure l'ascens, m'hauria costat molt baixar.

Uribe va haver de picar pedra per ser futbolista. A casa seva no ho veien bé i la van voler a orientar a la natació, el ballet, el bàsquet o el tenis. Però ella, que anava a la mateixa escola de Mollet que l'Alèxia Putellas, tenia clar el seu objectiu. I va acabar superant la prova per jugar a l'Espanyol, on es va formar abans de passar també pel Sant Gabriel i el filial del Barça, on va coincidir amb Aitana Bonmatí. Ara és una de les futbolistes més seguides i ja té ofertes sobre la taula, com la del Madrid Club de Futbol Femenino:

Alguns clubs ja han intentat contactar amb mi i amb el meu pare, però primer he de salvar el Llevant Les Planes i després ja veurem què passa.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut