Iniesta va ingressar a La Masia avui fa 25 anys
Barça

Iniesta recorda els 25 anys de la seva arribada a la Masia

El futbolista de Fuentealbilla ha volgut recordar aquest moment amb una emotiva publicació a través de les seves xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

El 16 de setembre de 1996, un joveníssim Andrés Iniesta va trepitjar per primera vegada les instal·lacions del FC Barcelona i va ingressar a La Masia. Aquest dijous es compleixen 25 anys d'un dels fets més importants de la història del club blaugrana i el mateix futbolista de Fuentealbilla ha volgut recordar aquest moment amb una emotiva publicació a través de les seves xarxes socials.

"25 anys enrere vaig donar un dels passos més importants de la meva vida arribant a la Masia. I així començava la meva meravellosa i especial aventura al FC Barcelona."

Iniesta va arribar al club blaugrana amb tan sols dotze anys i se'n va anar amb 35 després de 39 títols conquistats amb l'entitat barcelonista, convertint-se en un dels futbolista més llorejats de la història.

El migcampista manxec va passar per totes les categories inferiors del Barça i va debutar amb el primer equip un 20 d'octubre del 2002, amb només 18 anys. Després de 16 temporades a l'elit, Iniesta va deixar el club i se'n va anar al Vissel Kobe, al Japó, on als seus 37 anys encara es manté en actiu.

Anar al contingut